Nationale Vogelweek en Fête de la Nature samen sterk

dinsdag 12 april 2016

Tijdens de Nationale Vogelweek (14 t/m 22 mei) vindt ook het leuke natuurfestival Fête de la Nature plaats op 21 en 22 mei. Fête de la Nature wil zo veel mogelijk mensen op een feestelijke en verrassende manier in contact brengen met de natuur in al haar diversiteit. Dat is precies wat de Nationale Vogelweek ook doet en daarom hebben we net als voorgaande jaren besloten elkaars activiteiten te promoten en in het zonnetje te zetten. Samen zijn we sterk en stimuleren we zoveel mogelijk mensen de natuur in te gaan.


Mocht je op 21 of 22 mei tijdens de Nationale Vogelweek dus niets van je gading vinden, neem dan eens een kijkje op www.fetedelanature.nl. Er zijn veel leuke natuuractiviteiten en de diversiteit is groot: van een keverspeurtocht, een yoga-les in de natuur of bijvoorbeeld zaklampvissen met je collega’s tot picknicken in het Haagse Zuiderpark, een natuurfestival bij Fort Maarseveen of een workshop Vlindervoedertafel maken.
Zo brengen we samen de verrassende schoonheid en diversiteit, maar ook kwetsbaarheid van de Nederlandse natuur onder de aandacht bij een grote groep mensen en bereiken en activeren we veel nieuwe natuurliefhebbers. Sluit je aan en ga mee de natuur in!